Skit också!

Det verkade ju inte funka alls ju. SKIT! Therese får lägga ner några minuter till så löser hon nog det. Saknar henne redan! Lite ensamt är det allt :(

Idag begav jag och Julia oss ut i solen innan klockan 9. Så skönt! Sen i em har jag käkat köttbullar och potatis me Elsa. Myspys!

Tack Therese!

Therese har precis suttit och pillat lite med min blogg och ändrat fram och tillbaka. Så fint! Vet inte om ni kan se det ännu men jag hoppas det :) Jobbade 1½ timma idag sen har vi bara chillat. SKÖNT!


AK5D, glass och allsång

Har varit på skjutbanan hela dagen med jobbet. Gick väl sådär med proven och det var sådär duperdupervarmt! När vi kom hem slängde vi oss iväg till Ica för att köpa MASSOR utav glass! MASSOR! Vi satte oss ner hos Julia och Gabbi, jag och Tess, och smällde i oss glass och skvallrade bäst vi kunde :) Tjejigt jag vet!
Nu ikväll tvättar jag typ 16 maskiner. 16, jag lovar! Sen sjunger vi allsång också. Nu ska jag ner och byta maskiner.

Tagga för sista dagen på jobbet imorgon också. Nice!

v ä r m e

Längtar till semestern! Bokade biljetter för Hasslöfestivalen idag med Tina. Awesome :)

Update!

Eftersom jag inte har uppdaterat er på ett tag så får jag väl efter mycket tjat göra en kort uppdatering. Jag har jobbat i Sthlm och träffat underbara Linnea. Jag har gått helgvakt med Nils och spelat RISK. Jag har fyllt år och firat midsommar. Bästa midsommar n å g o n s i n !! Igår myste vi runt i 3 andra hushåll än vårt eget. Vårt (Mitt och Thereses, hon huseras här fram till hon får sin lägenhet) På kvällen dammtorkade jag överallt och idag ska dammsugas och våttorkas. Tjoflöjt


Sällskapsspel

Jag älskar sällskapsspel! Tack Elsa och Fia för ytterligare en vinst! Mycket trevlig kväll i spelens värld :)



Önskar mig detta i födelsedagspresent! Bara så ni vet ;)

lördag

Hej sol. Hej Ejnar. Hej löpning.

Student

Har nu i veckan övat optisk signalering: kort kort lång kort  .  kort lång  .  lång kort  .  lång  .  kort lång  .  kort kort kort  .  lång  .  kort kort  .  kort kort kort  .  lång kort lång  .  lång

Student här nere i veckan. Galet!

Efter jobbet igår kom underbara rara Sara :) Sååå länge sen vi sågs! Hon åkte tyvärr vidare idag till han den dära Hampus som hon säger är världens mest udnerbara karl. Har inte fått träffa honom än. (Sara läs: Jag vill gärna träffa Hampus snart!)

Idag har jag och Sara (Jonte) varit på IKEA och spenderat våra pengar :) Nu mat. Puss hej

J O S S A N

Helgen har bestått av Jossan, sol, utgång och glass. Behöver ni verkligen höra mer?!

Dubbel grillning

I onsdags på väg hem från Vedeby bestämde jag och Maaacus att det är gott att grilla och vi tyckte att det var hög tid att ses på fritiden. Så på kvällningen bar det av hem till Davidsson för grillning. Klockan försvan och befann mig inte hemma förän efter 02.00.




Idag tog jag, Elsa, Magnus och Scooby cyklarna ut till Aspö. Eller ja färjan självklart men det var hur som helst supermysigt med cykling, grill ochj yatsy :)

IMORGON KOMMER JOSSAN!!! JOSSAN!


RSS 2.0