Bondkväll

Efter min födelsedag har jag firat min födelsedag fyra gånger och jag har minst två gånger kvar. Kanske till och med tre. Jag är van vid att inte bli firad förän efter 40 dagar typ så detta med konstant uppvaktning känns lite konstig. Men bra. Och konstigt. Idag var det iallafall dags för gång nummer fem och min underbara syster tog mig till Skövde för bio och middag. Först tog vi lite shopping och jag köpte en sportbh och två par skor :) Efter det blev det Ice Age 4 i 3D. Riktigt härlig film! Sen bar det av mot mat. Middag var utlovat och eftersom påtänkt restaurang var full så fick vi testa något nytt. En italiensk restaurang med helt underbar service. Maten var gudomlig och jag ville knappt svälja för att det var så sjukt gott! Jag åt fläskfilé med svamp och tryffelsås. WOW!!

Igår åkte jag som ni nog redan förstått hem till Falköping. Åkte med Martin hem. Eller till Jönköping och därefter tåg. Billigt och snabbt och framför allt roligare! Först hämtade vi upp en cykel i Kristianstad och sen var det bara att spätta på hem.
Idag kom mitt semstermode och gräset klippte ju inte sig självt så efter första avsnittet av Sommar i P1, Anja Pärson, så tog jag fram gärsklipparen och gjorde en god gärning. Under klippningen så såg jag att vi, läs: mamma, hade mycket rabarber så ringde och undrade om hon sparade dem till något speciellt. Icke sa Nicke och SemsterMaria traskade bort till PA:s för kompletterande jordgubbar. Några timmar senare stod det 2 liter hemkokt saft i kylen.

Igår när jag kom till Falköping drog jag och Martina ut på en kort men skön löparrunda. Skönt att röra på sig efter en dags resande. Imorgon ska jag se om jag kan tvinga med Sara ut på en runda med löpning och styrka. Måste ju testa min nya sportbh ;) Nu börjar filmen igen. Puss hej

Svensk sommar

Dålig uppdatering av mig här men ska försöka åtgärda detta nu. Förra helgen blev jag spontant medbjuden till Hultsfredsfestivalen som chaufför till artisterna. 39h jobb på 3 dygn. Inte mycket sömn där. Men vad gör det när hela helgen var det roligaste jag gjort på länge? Inte varje dag man kör Noel Gallagher liksom. Min puls var lika hög som deras efter showen.
Sen i måndags måste jag erkänna att jag var långt ifrån på topp på jobbet men som tur var har jag de underbaraste av kollegor så det var ingen fara. Medan jag låg på durken och läste högt så satt Condrup och vägrade röra på sig efter att ha cyklat 30 mil(Vätternrundan) under 10 timmar och Eric sprang runt och kollade upp allt jag läste. Underbart samarbete!
Nu i helgen så bar det av mot Alvesta och Stamps enkla boning. Eller inte så enkel. Massa teknik. MASSOR!!!! Har aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Sjukt trevligt hade vi. Mycket mat och väldigt trevligt sällskap :)
Idag fyller jag år och givetvis är det dåligt väder. Ingen sol så långt ögat når! Ska snart ta mig i kragen och göra en tårta. Tror det blir något med choklad ;)

Ulvön

Skönt att vara tillbaka på jobbet. Tror jag saknat mina kollegor mer än vad jag trodde. Idag har vi brottats x2, skrattat och pratat allvar. Behövde det så mycket mer än vad jag trodde.
Ikväll har jag bakat bröd, hallonblåbärmuffins och havrekakor med citron och basilika. Hoppas jag finner lite plats i frysen för jag kommer inte kunna äta upp allt nu. Kanske får ta med lite till jobbet ;) Nu ska jag INTE-titta på fotboll :) Puss hej

No one laughs at God in a hospital

Kära församling, vi har samlats här idag för att ta farväl av en kär vän. Han var mig trogen i 10 år. Han stod ut med min konstiga musiksmak utan att fråga. En gång för många år sedan tog han sig ett dopp i havet och överlevde. Han har hjälpt mig genom väldigt många träningspass. En sann vän som alltid hade en peppande låt på lager. Vi har även tagit oss igenom MÅNGA sjösjuka timmar ihop liggandes tillsammans på en regnig bryggvinge. Jag har många fina minnen av oss tillsammans på diverse tåg och bussar. 
Det enda han krävde i gengäld för denna fina vänskap var ett batteribyte då och då. Men idag mitt i min löprunda så sa han sina sista ord och började, låt oss kalla det, "remixa" alla mina låtar väldigt underligt. Tog bort texten ibland och hoppade över några takter här och där. Till slut gav han upp med bara ett långt entonigt tjut.

Jag vill tacka alla för att ni kom och deltog i min lilla sorgestund av min fina 256MB Mp3spelare! Det betydde mycket för mig att ni fanns här för mig när jag verkligen behövde det.

P.S.
Givetvis har han fortfarande skyddsplasten kvar. Jag trodde han skulle överleva bättre då. Ack så fel jag hade.
D.S


Solbränd tjej

För 10 minuter sedan bestämde jag mig för tat gå och lägga mig. Sen började en film med en så gripande inledning att jag om det fortsätter likadant kommer sitta fast här till 01.40 när den är slut. Snabb summering av tiden som gått:
Varberg med familj i husbil. Lärde mig Geocacha med mamma och pappa.
Bal och student av Frida i Alingsås. Åt en supergod lax. Dog lite så god var den!
Jobbad mina sista dagar instruktör för den här gången. Sorgligt men sant.
Flyttat Gabbi och ätit flyttpizza. Den är alltid given.
Spenderat en heldag med Elsa och Magnus. Promenerat 15 km, loppmarknat och grillat.



Min vänstra benhinna har krånglat lite för mig det senaste. Har inte haft jätteont men lite små känningar har det allt funnits. Har därför tagit det lugnt med löpningen en tid nu. Långpromenaden kändes förträffligt bra idag så ska testa en lätt löprunda imorgon. Återkommer med resultat.
Är det någon som har tips på axelövningar utan vikter och maskiner? Jobbar på ett kroppsviktsprogram att kunna köra som komplement ute i det gröna i sommar. Hjälp erfodras för att kunna fullfölja det missonet. Nu är reklamen slut. Puss hej

RSS 2.0