Taggar dop

Igår träffade jag underbara KristinKusin och lilla Felicia och efter middag med mamma och pappa bar det bort till Sofias nya lya där hon och NatCat häckade. KÄRLEK! Idag ska jag på dop. Anar något annat. Vi får väl se. Ikväll blir det BredaBlick. Spännande!

Lediga fredagen

Lopp igår. Ledig idag.

Har varit ute med HMS Carlskrona nu i veckan. Har inte mått dåligt = TUMMEN UPP! Har varit trevliga dagar men inte lika mycket "effekt i degen" som vi från Ulvön är vana vid. Fin uppstart.  Igår fick jag av CKRs Sekond beröm för mitt rorgängeri. Då lärde man sig något i lumpen iaf :) Nu ska jag försöka ta mig hemåt Falköping för ett dop imorgon. Puss hej


Annandag påsk

Har redan hunnit med träning, frukost, cykeltur till Lidl för inhandling av tvättmedel och lite dammsugning samt våttorkning. Har även talat bottenfärg (tro det eller ej) med Leif i Alingsås:) På request av pappa före och efter bilder av PåskProjektet.





PP klart :)

Packat för sjön på Carlskrona och packat för dop nästa helg. Ska vara borta 2 dygn från Karlskrona och har packat 2 par skor plus att jag kommer ha ett par på mig. Funderar på om jag behöver hjälp ..

PåskProjektet är klart också. Lägger upp bilder imorgon. Det blev jättebra!

Nu ska jag se på film. Tänkte se om jag kan leta upp Törnrosa. Dagen till ära :)

Styrmansgatan 21

Ida, Sara och Nathalie: Varsågoda!

Sovrum från ingångenToalettIngång till sovrummet och toaletten från vardagsrummetVardagsrummet från sovrummet sett (omålning av bord sker i hörnet annars ska bordet stå där med sina stolar)Vardagsrum från hallen settVardagsrumHall sett från vardagsrum (där också stolar som är på omålning)Kök sett från hallKökKök

Observera skostället ovanpå garderoberna :) Och ett stort skoskåp i hallen och ett skoställ precis innanför dörren. Jag gillar inte alls skor :P

Hoppas bilderna är till nöje. Nu ska jag se om min disk har försvunnit eller om jag måste diska den själv. Puss hej

PP -11

Steg 2: Slipning                                   check!
Steg 3: Grundmålning  (1ggn)          check!

PP - PåskProjekt

Idag började officiellt detta års PåskProjekt. Har redan varit hos färghandlaren och införskaffat allt jag behöver. Har också hunnit med steg 1: Möbeltvätt.

Bullbak

Idag har jag strejkat mot min inre röst som säger "plocka upp och iordning på alla saker". Jag har sovit länge. Jag har promenerat med underbara Jonte. Jag har bakat bullar och jag har chatat med mina underbara vänner i Halmstad och Österrike. Nu sitter jag och laddar inför en kommande löprunda.

Har kommit fram till att de som jobbar i butik "Hundbiten", som ligger mittemot mitt hus, har seriösa kaffetider då de dricker kaffe. När de kommer sisådär halv 10 så sätter de på första kannan. Sen vid halv ett ännu en och vid tre likaså. Sjuk tjej tänker ni nu som vet detta men har lyckats stå i köket och tittat lite ut på gatan samma tid 2 dagar i rad och tror inte att deras kaffedrickande av en slump har sammanfallit dessa tåv dagar.

Ska ta några kort på lägenheten imorgon för att maila till min suktande vänner. Hoppas de blir glada :) Imorgon är det skärtorsdag. Hoppas jag får se några söta små påskkärringar

Styrmansgatan 21



Ny stad. Nytt boende.

Teambuilding

Åter igen sitter jag hemma hos Jonte. Denna gång efter 2 dagars teambuilding med HMS Ulvöns underbara besättning. Gårdagen innehöll självpresentationer med enhörningar, skadeskjutna kråkor, cyklar och mycket blått. På em satte vi tänderna i lite olika aktiviteter. Vissa promenerade. Vissa sprang en runda. Jag och Nils SonO "Foppa" Forsberg hoppade ur våra skor och hoppade i en kanot. Supertrevligt att umgås lite med ett befäl och vi ramlade inte i :P Det var supermysigt och efter detta tog jag och Jonte ett dopp i sjön. Kallt som FAN!!! Sedan var det bastu och iordninggörning för att sedan duka, laga mat allihopa och sedan ät och dricka kungligt! Jag SonO och SlO satt uppe nästan ända till 2. Idag har vi haft lite schemagenomgång och samarbetsövningar.  Hopppas er veckostart har varit lika bra som min :D

Middag med tjejerna

Tränade mitt första pass på basen idag. Kändes riktigt bra. Ikväll var jag och Danny bjuden till Hulken och Schoultz på tjejmiddag. Riktigt riktigt trevligt! Jonte kom lagom till efterrätten och nu sitter jag i Jontes säng och tittar på henne när hon springer runt och packar inför teambuildingen i veckan. Är taggad till tusen!

Våren är ung och oanvänd

Sitter i Jontes lägenhet. Har redan ätit frukost och börjar bli redo för träning men vi bestämde visst 10,30 så får väl fördriva tiden lite först. Funderar på om jag ska säga att jag vill ha lägenheten. STOR 2a. Nära till jobbet. Nära till mina vänner. Nära stan. Nymålad lgh. Nyinsatt kök. Ny kyl&frys. Fundering krävs!

Kna, dag 1



Dagen i listform.

  • Frukost med Disneydags
  • Stan och fika med Danny
  • Kramar med Schoultz på stan
  • Lägenhetsruntvandring hos Martin
  • Lunch hos Danny
  • Min första lägenhetsvisning. Lämnar svar imorgon :)
  • Promenad i staden
  • Mys med glass och chips hos Danny

Madame Padam

Min kompis nystartade hemsida med ursnygga vintagekläder från Paris. Ta gärna en titt :)

http://www.madamepadam.se/

en filt hos dig

Sitter i Jontes underbara lya och fuderar på om Danny är vaken och vill leka med mig. Igår var det reunion hos Julle med typ alla. Måste säga att jag nästa glömt hur trevligt det är här nere. Har saknat er mer än vad jag trodde. Speciellt Robin Svensson! Må du alltid finnas!
Igår när jag kom hit btw satt det söta postit-lappar överallt :) Ni ska få se bilder. Nej nu får jag bege mig ut och se vad Kna har att erbjuda. Sol verkar det som :)



Ida och Chicki




jag kan bära väskan, ge den till mig

På väg mot Emmaboda sen vidare till Karlskrona! KARLSKRONA! Äntligen! Har nu spenderat en underbar tid i Halmstad hos Ida. Igår träffade jag Hassel, my love! Underbart att ses igen. Det var så himla länge sedan. Ikväll blir det utgång med Danny. Om jag bara ville komma fram någon gång...

Ennen kurki kuolee kuin suo sulaa

För att summera vecka hittills så i måndags träffade jag söta lilla Axel och mamma Maria. Moster Eva var som alltid på plats. Jag fick en försenad julklapp som jag blev överlycklig för.
I tisdags träffade jag Jossan i skövde och gjorde en big catch up!
Igår åkte jag hit till Halmstad där jag sitter nu. Ida kom och mötte mig på stationen och sen myste vi med Ronja Rövardotter och glass hela kvällen. SIA hallon och saltlakrits är en stor hit! Kommer vara det enda jag köper härdanefter.
Idag , torsdag så ska jag följa med till Högskolan Hamlstad och undersöka studentlivet lite närmare men också träffa underbara Hassel! Jag läste en bit i "Konsten att översätta - Rune Ingo" igår så borde kanske vara pyttelite med i matchen och inte känna mig helt bortkommen. Förstår dock inte varför han jämför med finskan. Inte en jävel som kan finska som läser språkprogrammet i Halmstad. Vem fattar min rubrik liksom?

Hörde att det regnade uppe i Sälen så är inte jätteavundsjuk på er där uppe. Men saknar er trots allt. Det ska vi inte sticka under stolen med.

Bilder kommer i ett senare skede.

Falköping

Då var man hemma i sketna Falköping igen då. Otroligt men sant! Regn & rusk och 12 grader varmt. Överraskade Tina när jag kom hem. Hon blev superglad! Har nu packat upp nästan allt för att om 2 dagar packa och åka igen :) I mitt liv finns inget "ta det lugnt".

Träffade NatCat nu ikväll också. UNDERBART! Lunch imorgon också. Nu ska jag hoppa i säng och sova lite. Ta det lugnt!

Surfa i Sälen

Idag har jag, Michan, Gutten, Mellis och Carl surfat. 3e gången för mig och jag tog mig ut i vågen helt själv och stog upp. Svårt men kul!!!! Vi knäppte ju självklart lite bilder på detta spektakel. Sen blev det mat på Gurra grill&bar. Efter det 35an med öl och godis. Nu drog de andra till skatehallen en sväng. Ingen utgång igår så får ju smälla på rejält idag :)






SISTA DAGEN

Sista dagen i skidskolan är gjord och jag har haft min sista lektion för den här säsongen. INGA BENBROTT!! Imorgon blir det kanske längdskidor igen :)

RSS 2.0