11 grader och solsken

Underbart väder här nere! Verkligen. Idag har jag varit tillbaka i skolbänken och imorgon väntar ytterligare en dag. Mysigt! När skoldagen var slut hoppade jag i löpartightsen och tog en kort löprunda och sen lite fys med kroppsvikt i solen.
Nu är det dags för lite nytt nagellack på både händer och fötter och sen ska jag nog virka några varv på mina nya tofflor. Allt för att fira Maria-dagen :)

Estelle Silvia Ewa Mary

Estelle. Stjärna! Vilket fint litet namn. Inte så vanligt så stort mod måste ha krävts för att välja det. Men absolut, fint namn!

Förkyld



Vaknade precis med ont i halsen. Blä! Men får väl trösta mig med att en ny liten arvinge har fötts. En prinsessa :)

A6 och IKEA



Idag har jag haft kvalitetstid med mamma i Jkp. Ljus och skidkläder inköpta. Lite underliga färger på bilden men orange jacka och blåa brallor. Synd bara att det regnar jävel här hemma. Men lite snö ska vi nog ha kvar till helgen :) Var förresten på friidrott idag igen. Hur kul som helst!! Och bokrea. Ännu roligare!!

Fettisdag

Idag har jag haft det underbart i backen med små och stora barn som varit helt underbara! Solen har skinit och alla har varit helt varma av svett och plusgrader när lektionerna var slut. På em har jag slängt ihop lite semlor. Blev supergoda :) Nu ska jag virka och bara vara en stund. Puss hej


Sol och tischa i backen

Don't dream it's over. When the world comes in. They come, they come. To build a wall between us. We know they won't win! Won't win!


Friidrott

Tripping, tipping, trapping... och sen lite mattstafett med det givna fallet. Skrapsår på köpet var det! Jajamensan :) Jag var iaf väldigt välkomnad av ungdomarna. Skönt det!

Har också haft lite skidskola. Ett wonderkid som aldrig stått på skidor innan. Helt supergrön och slutade med parallella skidor. Fick också ett kort besök av Wolff. Trevligt! Sol på fm och snö på em. Imorgon hoppas jag på sol sol sol :D Puss hej

Tvtofflor

Jag är äntligen klar med första paret. Var superlätt att göra och gick till min förvåning väldigt snabbt :) Dock blev de lite för små. Kanske storlek 39 eller sådär men vad gör det när det var enkelt men ändå ganska stimulerande. Har redan börjat med nästa par som förhoppningsvis blir lite större så jag kan använda dem själv :)



Tänkte ta tillfället i akt att slänga ur mig ett par ord om gårdagens deltävling också. DET VAR KAOS! Herregud. Släpper de in vilka låtar som helst i deltävlingarna? Jag tycker Sean Banan var mycket men Ranelid och falsksjungande småpojkar? Jag älskar och hatar Melodifestivalen precis lika mycket. Skönt att de många prgrammen leder fram till ESC som man inte kan annat än älska för sin trångsynthet! Sådär nu har jag klagat nog och hoppar i säng för att sova några timmar innan mer skidskola väntar. Puss hej

Söndag

"Idag är dagen efter igår och dagen före imorgon." Smarta ungar jag har i skidskola alltså. Malva och Elma var helt störtsköna idag. Till och med sol hade de beställt åt oss och tänk vad snälla vädergudarna var. Efter en hel dag med snöstorm så sprack det upp inför sista lektionen och solen sken som bara den! Jag tror att efter 2 dagar med min överentusiasm är det tur att jag är ensam där uppe imorgon för de andra skidskolelärarna bara skakade på huvudet så fort jag hoppade av glädje när vi skulle ut till lektionerna. På tisdag ska jag kolla på ett längdåkningskit. Sjukt sugen och Pelle har lovat att hänga med på kvällen ner till Byttan och checka läget.

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan och lyssnar på musikaliska genier. Titta bara på det här så fattar ni. Puss hej

Skidskola

Idag var första dagen i Alvärns skidskola i Mössebergsbacken. Underbart! Tog ungefär 2 minuter innan jag var good to go igen. Underligt hur mycket jag älskar det jobbet. Finns absolut inget bättre i hela världen :) Imorgon är det både privat och grupplektioner. Är så taggad att jag vill att det ska bli imorgon nu på direkten. NU! Puss hej

Big bang theory

Amy: Sheldon, you have a gest who's upset!
Sheldon: Oh, sorry I'll make tee.
Penny: I don't want any. Thank you.
Sheldon: I'm sorry Penny. It's not optional!

Halmstad

I fredags direkt efter jobbet tog jag första bästa tåg till Halmstad och Ida! Vi har ätit mat, träffat Hassel och hans farm med djur (Ja 4 hundar, 5 katter och ett gäng kaniner är mer än en flock), sett Melo med Idas pojkvän, dansat på krogen och bara rått om varandra. Så himla mysigt! Kan ni påminna mig lite oftare att jag behöver sånt tack! När jag kom till Karlskrona igen så dumpade jag bara väskan för att ge mig ut på LÅNGpromenad med Therese. 2 timmar var vi iväg och långt gick vi. Härligt! Nu sitter jag nerbäddad i sängen med lite te och Veronica Maggio.

På fredag ska jag åka hem till Falköping och jobba. Nu tänker ni att är det inte därför jag bor i Karlskrona? För att jag jobbar där och där har ni rätt men jag har ju också förmånen att vara uttbildad till att göra det jag älskar mest av allt i hela världen. ÅKA SKIDOR! Så jag ska på min lediga vecka åka hem och jobba lite skidskola och lära ut lite skidor och lift och sånt därnt till de danskar och svenskar som så önskar. Ska bli fruktansvärt roligt och jag ser verkligen fram emot det! Finns inget bättre jobb än skidlärare! Inte ett enda. Hur många förslag ni än kommer med så finns det inte ett enda som är bättre! Hoppas ni har haft en bra helg allesammans! Puss hej

Mina vänner

Jag har världens bästa vänner! Så är det bara. Världsbästa är dem!


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥


Jag är dålig på att höra av mig. Jag pratar mycket om mig själv när jag väl gör det och glömmer ibland att fråga hur det är med dem. De bor långt bort och jag har egentligen råd att komma och hälsa på men får sällan tummen ur röven och åker. Jag glömmer till och med bort när de fyller år. (Tur att jag har en kalender där det är inskrivet) Tack för att ni alla är helt världsbäst!!


SNÖ!

Idag förstod jag vad Martin menar med "ligga i fosterställning med mjölksyra och inte veta var man ska ta vägen". Körde ett pass på motionscyklarna på gymmet. Trodde jag skulle dö efteråt. Trodde inte jag kunde pressa mig så hårt men tydligen så kan jag. Pannben pannben pannben!

Nu sitter jag nuduschad och nyäten och taggar Melodifestivalen. Googlar lite sevärdigheter i Berlin. Någon som har lite tips?

Aktivering

Idag har jag inte gjort något annat än sett på världscupen och virkat. Okej givetvis har jag ätit en gedigen frukost med ostmackor och risgrynsgröt! Borde göra något. Typ dammsuga sovrummet eller gå ut och lapa lite D-vitamin. Kanske till och med ta mig bort till de elaka motionscyklarna på gymmet!

Igår gjorde jag och Therese Jenkas underbart goda Twister smootie. Receptet är HÄR. Try it, you'll love it!

Risgrynsgröt och Anna Ternheim

Igår var vi ute på sjön med jobbet (percis som tisdag och onsdag) och jag hade superroligt! Fick köra massa båt och även sitta en sväng i sonaren. Älskar verkligen mitt jobb. Många som klagar på kylan men tycker inte att det är så hemskt. Klä dig med många lager och bit ihop så klarar man det också. Det jobiga är att man ofta har dyngsura handskar så händerna blir till stela ispinnar men vad gör det när solen skiner och man ska bärga sin referensmina.

Idag har jag gjort risgrynsgröt. Så himla gott! Har även slängt in lite tvätt i maskinen. Skönt att ha lite rent när jag åker till Halmstad nästa helg. Jag ska nämnligen hälsa på Bästa Ida! :D Ska bli så himla kul!! Men först nu på söndag så ska jag och Therese på Anna Ternheim. Sjukt taggad på lite bra musik!

Nu ska jag byta tvätt och sen gå och klippa mig. Får se hur mycket hår som finns kvar när jag kommer hem. Hoppas ni har gott om snö hos er för här börjar grunden för en bra vinter komma :) Puss hej

RSS 2.0