Bloggtorka

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har två fullgoda skäl till detta.
1. Jag har jobbat, jobbat och jobbat. Så mycket att jag inte ens har hunnit träna.
2. Min dator strejkade. Vägrade samarbeta helt enkelt.
Av dessa två saker har jag löst ett. Eller EJNAR har löst ett. Han gick inte till Sekonden och bad om ledigt å mina vägnar utan har hjälpte mig med datorn. Nu är den fullt fungerande och dessutom mycket mycket snabb!

En uppdatering på vad som har hänt sen sist då.
-  En kväll i början på mars träffade jag lite tjejer från tidiga lumpen och käkade middag ute. Det hela slutade med utgång och fem på morgonen satt vi fortfarande vakna och drack kaffe hos Robin. Superlyckat!
-  Den 7 mars var jag i Kristianstad och gjorde de första testerna för OfficersProgrammet (OP). Allt gick suveränt och jag är nu vidare till nästa testdag i Sthlm. Detta sker på onsdag :)
-  Vi har haft teambuilding med jobbet och spelade då laserspel. Sinnessjuk tränignsvärk efter det vill jag lova och kul var det också.
-  Robin har fyllt år och det betydde förstås kalas och tårta. Att jag sedan gick med på att se en hel fotbollsmatch kan jag inte förstå. De vit-guldiga vann iaf. Och de var rätt lag.
-  Vi har varit iväg på en sjöpull. Som vanligt när vi åker ut blev jag sjuk. Förstår inte att det alltid händer! Låg iaf med feber ett dygn annars var jag med. Det gick jättebra och vi börjar bli riktigt samspelta i båten.

Ikväll ska vi ut och käka på restaurang och fira Gabbi som har fyllt tjugotvå. Hoppas det blir god mat och gott sällskap! Nu ska jag virka lite på mina tofflor. Det tredje paret är snart klart och, tro det eller ej, tofflorna sitter som gjutet på mina fötter :) Puss hej

RSS 2.0