DÖD TJEJ!

Har Ejnar att tacka för detta men det var en väldigt uppskattad löprunda vi gjorde! Igår var jag och fikade hos Hulken och Schoultz. Danny, som jag nu bestämt mig för att kalla Alex (måste försöka bli civil!!!), och Anton var också där :) SÅÅ trevligt men usch vad bruna tjejerna var efter Kreta en vecka.
Nu ska jag iväg och träffa Elsa och Scooby och Magnus om vi har tur :)

Mami och papi

I helgen har mor och far varit nere i Karlskrona. Vi har skruvat och borrat och skruvat och borrat och skruvat och borrat och sen har mamma fått dammsuga överallt efter mig och pappa :P Börjar få riktig bra ordning på allt nu. Ska bara ställa in alla skor som mamma och pappa kom med så är nog allting klart sen. Nu är det bara att ladda för en tredagarsvecka med jobb.

Trevliga veckan

Kort summering.

Falköping. Alingsås. Middag hos snygg/äckel-Petter. Spel och fika hos Nathalie med Sofia. Karlskrona. Middag hos Elsa. Spontanpåhoppning av Hulken och Anton. SOL!

Njutning

Sitter och myser nu när vännerna har gått hem och disken är diskad. Idag hade jag inflyttningsmiddag för tjejerna. Underbart! Varmrätt och efterrätt och sen te på det. Mycket skvaller, eller för att citera LfB: Utbyte av information, planering för framtiden och mys! trevligt :) Imorgon bär det av mot Falköping. Kan ju tillägga att det har regnat HELA dagen. Puss hej

SVENSKTOPPEN

... är riktigt underskattad!

Myshelg

Igår tog jag bussen till Amiralen och inhandlade en cykelhjälm och två par skor :) Sen blev det en fin liten löprunda och efter det väntade jag på Danny för att se Eurovision Song Contest. HELT UNDERBART! Vunnen semifinal och trea i finalen. Bra jobbat Saade!

Idag har jag varit på mysfrukost hos Danny och nu har jag precis dammsugit hela lägenheten. Välbehövligt! Nu inväntar jag lunch hos Elsa :)

LEDIG

Då har man varit ute på HMS Vinga ett par dagar :D Underbart väder och supergivande övning! Förtöjde på trashalla i onsdags för att grilla och mysa hela besättningen. Idag har vi omförtöjt och i slutet av dagen kom chefens underbara småttingar och hälsade på. Älskar verkligen de där ungarna. De verkar iofs lite fästa vid mig också!

Helgen kommer fördrivas med lite städning och kanske shopping. Sen är det ju även EUROVISION SONG CONTEST! Awesome!

Post

Kolla vad brevbäraren hade till mig idag! Blev SÅÅÅ glad. Behövde lite uppmuntran idag :)


Dop, plantan och Mådde

Vet att jag inte är någon hejjare på updatering men tänkte sumera helgen och veckostarten idag.
I fredags bar det av hemmåt för att på lördag åka till Baltak och gå på dop. Helt underbart mysigt och sen M A S S O R  utav god mat! Söte lille Axel fick jättefina presenter och det var allt som allt väldigt mysigt. Väl hemma i Falköping var det till att svida om snabbt som sjutton för att sedan bege sig till Soffipropp där Nathalie redan infunnit sig. efter många om och men kom vi till Plantis där jag tröttnade efter 30 min. Men bara att gilla läget och som grädden på moset blev Petter skyldig mig en 3 rätters middag som han gjort själv :D
På söndagen åkte jag ner till Kallek igen och där mötte inga mindre än Mådde och Jonte mig på stationen. Överlyckliga som vi var över att äntligen ses efter Modigs Indienresa på 4 månader gick vi in och köpte var sin pizza för att fira med hemma hos mig. Såhär i efterhand ångrar jag det starkt men that's life. Vi hade supermysigt och satt och pratade i soffan hur länge som helst. Jag vaknade sedan runt fem snåret dagen efter och spydde från dess fram till lunch ungefär. Matförgiftning! Men jag kan bortse från den kassa måndagen och konstatera att jag hade en kick-ass helg!

Bilder kommer en dag då mitt internet är lite mer på min sida. Puss hej

RSS 2.0