I did it

8 km 50 min igår. Jag är sjukt nöjd! Och idag en skön tur med Gabbi. Snart ska jag iväg till gymmet för ett grymt pass. Grymt i den mening hårt och jobbigt. Jag hoppas på lagom mycket träningsvärk så jag iaf kan ta mig fram imorgon. Är för övrigt klar med ett par tofflor till. Och en toffla i nästa par. Det går av bara farten ska ni veta :) Ne nu måste jag kila. Puss hej

Kökstjänst

Det regnar och regnar och regnar! Så istället för att gå ut och springa som jag verkligen borde göra så spenderar jag växelvis min tid i köket görandes nutella, levergryta och bananchips växelvis min tid i soffan virkandes tittandes på The Big Bang Theory. Någon som kan ge mig lite inspiration att ta mig i kragen och ta mig ut och springa? Snälla!

Ryska med finsk brytning

Bara en dag kvar till min härliga, efterlängtade fyradagars helg. Älskar mitt jobb men ska verkligen bli skönt med lite ledighet. På onsdag kastar vi loss för en period till sjöss. I helgen SKALL jag fixa lite i köket. Torkade bananskivor, müsli och egen Nutella à la Robin står på schemat. Hopppas allt går bra. Alla tips mottages med glädje!
Imorgon är också tanken att jag ska gymma och springa. Har försökt ta mig upp och träna innan jobbet i två dagar men misslyckats båda gångerna. Vi får väl se vad som vinner imorgon, väckarklockan eller John Blund. Bjuder på en bild från Berlin också. Puss hej


Bra jobbat Maria!

Idag har jag varit andra dagen på en förberedande instruktörskurs. Ska bli riktigt roligt att utbilda men är redan nervös. När vi slutade lite tidigare gick jag över på HMS Vinga och hjälpte till lite med splitsning. Tycker tamp och sånt är superkul så bara nöje! När jag var klar tog Amanda med mig ut på en löprunda. Sjukt härligt väder och riktigt skönt att komma ut. Benen mådde bra och klarade fint av armhävningarna när jag kom hem.  Nu nöjde jag mig inte där utan har också varit ute på en promenad med kära Elsa. Bara aktiva aktiviteter hela kvällen :)

Har också tagit en update med JossanKossan över Skype. Hon flyttade lite hastigt och lustigt till London och bor och pluggar nu där. Sjukt kul men lite långt bort tycker jag. Men jag får se det som en god anledning att få åka utomlands!

Jag är lite dålig på att äta rätt och framför allt tillräckligt mycket. Tänker att om jag böjar göra en veckoplanering kanske det går bättre. Vad tror ni om det? Älskar ju att laga mat och testa nya recept så det är inte där skon klämmer. Tror tiden är den största faktorn till att jag inte äta mer korrekt.

Har för övrigt nynnat på Kyss mig HELA dagen. Bästa mello producerat på riktigt länge. Nu måste jag sova för jag tänkte vara hurtig och, beroende på vädret, springa eller simma innan jobbet imorgon. Puss hej

Helgvakt

Jag går vakt. Och dricker kaffe. Mest för att överleva vakten. Slut.

Dejt och ren

Igår hann jag med hur mycket som helst. Jag var på låååångpromenad med Elsa Magnus och en underbart söt hund. Jag grillade på en ö. Jag gymmade med underbara Therese. Jag käkade renfilé med vakterna på divisionen. Jag var på förfest och träffade massa männiksor från Sölvesborg som jag knappt förstod för att de pratade så underligt. Jag ledde hem en alldeles för full vän. Jag var på kadettfest helt nykter. Mer än så hann jag faktiskt inte med :) Idag har jag bara åstadkommit frukost och en lång härlig SkypeDejt med rara Sara i soliga Österrike <3 Nu handla sen gym. Puss hej


2 dygn

Har jobbat två dagar till sjöss och oj vad det tog ut mig. Jag är helt slut! Var uppe i natt och satt ankarvakt och hela dagen idag har jag svept med vårt Mek48. Sjukt kul men utan energitillförsel blev jag lite grinig framåt lunch. Som tur är åtgärdades det med att jag fick luncha först. Tackar mina undervattenstridskollegor oerhört mycket för detta!
Idag har jag kört tredje dagen på första veckans armhävningar. Det gick över förväntan trots utmattningen av svepningen. Nu är det Let's dance och lite virkning tror jag. Puss hej

Armhävningar i Berlin

Har över påsken varit i Berlin och sightseeingat med familjen. Supermysigt! :) Bilderna finns i Falköping så det får bli en annan gång. Imorgon börjar jag jobba igen. Har två dygn konstant jobb för att sedan gå på helg och ledigt igen. Bra jobb det där alltså ;) Jag köpte för övrigt 3 nya nagellack i Berlin. Supersnygga! Just nu pryder det lila mina naglar med små söta blommor. Jag har även börjat min kamp mot naturen och ska nu ge mig sjutton på att klara 100 armhävningar. En gammal kompis till mig, Hanna, har börjat och blev så inspirerad att jag bestämde mig får att testa jag också. Jag följer den här metoden och har avverkat 2 pass än så länge. Det går ganska bra tror jag. Vi får väl se om 6 veckor om jag kan göra 100 st eller om jag failar helt. Ska försöka tvinga med någon från jobbet också så man kan göra en "miniresearch" och se om det verkligen funkar eller om jag bara har tur/otur. Nu ska jag iaf ätat lite kvällsmat. Puss hej

Onsdagsmys

Gårdagen bjöd på ett lååångt samtal med underbara tokiga Nathalie. Hur mysigt som helst att bara prata och få en lång uppdatering på våra liv. Jag lyckades också städa badrummet och tvätta fönstrena. Men såg för en stund sen att jag måste göra om ett. Det är flammigt! Fram på kvällningen så hamnade jag på Scandic och såg på hockeyn med Kalle hemifrån. Riktigt trevligt att ses och prata gamla minnen och få en uppdatering på alla där hemma. Tredje perioden såg vi hos mig med en öl. Alldeles lagom jobbigt efter en hel dag på resande fot :)
Idag tvättar jag allt. ALLT! Har jobbat lite för mycket det senaste tror jag. Men nu är det snart klart och jag ska snöra på mig löparskorna och ta mig ut i det fina vädret. Awesome!

Spontanhelg

Okej. Jag har varit i Göteborg men nu är jag hemma och tvättar. Och städar. Och kanske läser lite grann. På lördag åker jag till Berlin men familjen. Restips någon?

RSS 2.0