Kommatera mera

Hej! Jag behöver fler timmar varje dygn. 3 eller 4 skulle vara bra :) Det var bara det. Tack på förhand!

/ Maria


Ps

Militärmamman.se


Bloggtips

Jag följer nästan slaviskt en blogg som en tjej i FM skriver. Hennes man jobbar in min fd division och hon är helt underbar. Mycket träning och lagom mycket barnsnack. Gå in och läs ni också!! 😃


Nagellack. Rosa nagellack!!

Har hunnit med så mycket redan den här helgen. En dag känns som tre. Igår när jag kom hem till Karlskrona så kom Therese över för ett glas vin och stor catch up! Jag trodde jag var bra uppdaterad men ack så fel jag hade. Hela vinflaskan och 6 timmar senare var vi klara för dagen och bestämde oss för att fortsätta idag ist.
Jag har för övrigt världens skönaste säng!! Jag har inte ogillat sängen i Sthlm och jag har inte sovit dåligt men första natten här på flera veckor var bland den skönaste sömn jag haft. Någonsin! Iaf när klockan ringde i morse var jag fortfarande sjukt trött men fick snällt dra mig upp ändå. Jag skulle nämligen på Bomässa. Bomässa är lite som husvagnsmässan på Elmia fast mindre och tråkigare och färre fina husbilar. Detta betyder dock inte att det var tråkigt utan tvärtom. Jag hade supertrevligt med Elsa och Magnus och jag fick mängder av pennor :)
När vi väl kände oss klara åkte vi ut till Allatorp för lunch. Därefter tog jag mod till mig och sprang hem. La på en extra runda för att komma upp i milen och benen kändes ganska pigga. Jag försökte dra på lite efter 5 km men då sa den för några veckor sen stukade foten ifrån och jag fick snällt sänka steglängd och hastighet igen. Sprang på en timma hem och är nöjd med det!
Ikväll har jag och Therese myst med chips och körslaget och Disneyfilm. Att vi kan ha så mycket att prata om är sjukt. Dock väldigt trevligt!!
Imorgon ska jag in på basen för ett pass på gymmet och en sväng till Ulvön och hälsa på. Nu är det läggdags. Puss hej


Hemresehelg

Sitter på flygbussen och bara längtar efter att få slänga mig i soffan med tv, ett glas vin och tusen kuddar. Nästan en månad sen jag var hemma sist så antar att det finns en hel del post och halvdöda blommor att ta hand om.
Jag hoppas på att få ta mig en lång skön löptur i helgen utan att behöva tänka på skolarbete som ska in. Ska bli skönt :) Jag nästan hoppas på regn så man verkligen kan få rensa hjärnan.
Än så länge har jag inte tagit helg. Några kapitel ur Krig - Sebastian Junger får det allt bli innan helgen infinner sig. Puss hej


Post-it, överstrykningspennor och mångfärgade BIC-pennor

Pluggverkstan har nu hållit på mer eller mindre hela dagen och nu ger jag upp. Upp imorgon för brak och gym och sen återgår jag till pluggandet.
Jag har dock funderat på en sak. Är folk som är beroende av tobak mer benägna att bli beroende av andra saker också? Typ kaffe, alkohol eller droger? Om någon har sett minsta lilla undersökning av det här så får ni gärna höra av er :)


Systeryster


Kettlebell-tisdag

Jag börja tro att jag kommer leva i konstant träningsvärk resten av mitt liv. Har knappt tid att vila. Finns så mycket roligt att testa :)


Morgonstund har guld i mun

Igår var jag på VIP-bio. Det var fräckt men min trötthet drog nog ner känslan lite. Sen var det en aning omysigt. En folkskygg person skulle kunna gå ensam på bion utan att tycka att folk kom för nära. Ingen date-miljö iaf!! Efter bion gick några vidare ut på krogen medan jag och några killar tog oss en sightseeingtur i tunnelbanan ;)
Nu frulle och sen Sthlm :) puss hej


RSS 2.0